> Christmas Quizzes> Boxing Day Quiz

Boxing Day Quiz

Find out how much you know about Boxing Day in our trivia quiz?

Questions about St. Stephen's Day and events that happened on the 26 December in history.

Boxing Day - Questions

  1. Which Saint's Day is celebrated on 26 December?
  2. The Boxing Day Hunt is a tradition that has been observed for many years in the UK but in which year did the fox hunting with hounds ban come into force?
  3. On this day in 1898, Marie and Pierre Curie announced the isolation of which element?
  4. Who, born on 26 December 1791, originated the concept of a digital programmable computer?
  5. The Day of Goodwill is celebrated on December 26 in which country?
  6. Who looked out on 26 December when 'the snow lay 'round about'?
  7. Which horror film was first released in the United States on December 26, 1973?
  8. On this day in 2006, former American president Gerarld Ford died at his home in California - can you name any year that he served as president?
  9. In which year did the Supreme Soviet of the Soviet Union meet and formally dissolve the Soviet Union?
  10. What star sign are you if you were born on Boxing Day?
  11. On this day in 1990, Iran's spiritual leader, Ayatollah Ali Khamenei, said the death sentence on which writer remained in force?
  12. Who, born on Boxing Day, 1939, developed the Wall of Sound, a music production formula he described as a Wagnerian approach to rock and roll?
  13. On December 26, 1943, which World War II German warship was sunk off Norway's North Cape after a battle against Royal Navy forces?
  14. Born on this day in 1992, Jade Amelia Thirlwall is an English singer and songwriter best known for being a member of which group?
  15. On December 26, 1990, Garry Kasparov won a rematch over which chess player to become world champion?
  16. In 2004, a tsunami was caused by an earthquake under which ocean?
  17. Mao Zedong, also known as Chairman Mao, was born on December 26 in which decade?


Boxing Day - Questions and Answers

  1. Which Saint's Day is celebrated on 26 December?
    Answer - Saint Stephen
  2. The Boxing Day Hunt is a tradition that has been observed for many years in the UK but in which year did the fox hunting with hounds ban come into force?
    Answer - 2005
  3. On this day in 1898, Marie and Pierre Curie announced the isolation of which element?
    Answer - Radium
  4. Who, born on 26 December 1791, originated the concept of a digital programmable computer?
    Answer - Charles Babbage
  5. The Day of Goodwill is celebrated on December 26 in which country?
    Answer - South Africa
  6. Who looked out on 26 December when the snow lay 'round about?
    Answer - Good King Wencelas
  7. Which horror film was first released in the United States on December 26, 1973?
    Answer - The Exorcist
  8. On this day in 2006, former American president Gerarld Ford died at his home in California - can you name any year that he served as president?
    Answer - 1974, 1975, 1976, or 1977
  9. In which year did the Supreme Soviet of the Soviet Union meet and formally dissolve the Soviet Union?
    Answer - 1991
  10. What star sign are you if you were born on Boxing Day?
    Answer - Capricorn
  11. On this day in 1990, Iran's spiritual leader, Ayatollah Ali Khamenei, said the death sentence on which writer remained in force?
    Answer - Salman Rushdie
  12. Who, born on Boxing Day, 1939, developed the Wall of Sound, a music production formula he described as a Wagnerian approach to rock and roll?
    Answer - Phil Spector
  13. On December 26, 1943, which World War II German warship was sunk off Norway's North Cape after a battle against Royal Navy forces?
    Answer - Scharnhorst
  14. Born on this day in 1992, Jade Amelia Thirlwall is an English singer and songwriter, best known for being a member of which group?
    Answer - Little Mix
  15. On December 26, 1990, Garry Kasparov won a rematch over which chess player to become world champion?
    Answer - Anatoly Karpov
  16. In 2004, a tsunami was caused by an earthquake under which ocean?
    Answer - Indian Ocean
  17. Mao Zedong, also known as Chairman Mao, was born on December 26 in which decade?
    Answer - 1890s (1893)


christmas image
Looking for more Christmas quizzes? Why not try the website Free Pub Quiz for all your quiz question needs!? Hundreds of great quizzes, from general knowledge to Christmas themed trivia.